Keramik - Dekton - bänkskivor

Dekton är Cosentinos nya ultrakompakta ytmaterial.

Ett material tillverkat av porslin, glas och kvarts. Tack vare dess massiva konstruktion utan porositet är det ett mångsidigt och beständigt alternativ.

  • Hög beständighet mot repor - Dekton har en yta med hög beständighet mot repor. Den kommer inte att repas vid användning av hushållsverktyg. Vi rekommenderar dock användning av skärbrädor för att skydda hushållsverktygen.
  • Hög fläckbeständighet - Den nya Dekton-ytan är extremt beständig tack vare sin låga porositet, vilket gör att den motstår fläckar från hushållsanvändning samt från olika kemikalier. Även tuffa fläckar såsom vin, kaffe, bläck och rost kan rengöras på ett enkelt sätt. 
  • Hög brand- och värmebeständighet - Dekton har utmärkt beständighet mot höga temperaturer utan att kompromissa med sin estetik eller med sina funktioner. Varma verktyg, elapparater, pannor och kastruller kan alla placeras direkt på ytan utan att skada materialet. 
  • Hög UV-beständighet - Dekton är extremt beständigt mot ultravioletta (UV-) strålar och har en överlägsen färghållbarhet, vilket gör att färgen inte bleks över tid – det perfekta valet för inom- och utomhusapplikationer.

För en prisoffert vänligen skicka oss namnet på önskat material och bänkskivans mått. Klicka på fotot !