Om oss

OÜ Granimar tillverkar bänkskivor av granit, kvarts och marmor för köken och också andra arbetsytor.

Dessutom tillverkar vi också fönsterbänkar, trappsteg osv. I vår produktionsprocess använder vi stenbearbetningsanläggningar av hög kvalitet (CNC), som tillsammans med erfaren personal garanterar snabbt arbete av hög kvalitet. Vi utför också bänkskivors mätning och montering. Vi erbjuder ett brett urval på plattor av granit, marmor, travertin och kvartsit. Vi erbjuder ytors olika bearbetningar och mått. Under våra kunder har vi såväl privatpersoner som affärskunder.

  • Utmärkt kvalitet - Vi har ägnat oss åt bänkskivor i över 8 års tid, med lång erfarenhet inom tillverkning och montering av bänkskivor. Vi har en helautomatisk produktionslinje. 
  • Brett materialutbud - Vi har ett brett utbud av olika material i olika färger, där du säkert kommer att hitta någonting som passar just dig.Våra material kommer från tillförlitliga leverantörer och vi kan garantera deras höga kvalitet. Silestone, Dekton, Technistone, granit och marmor. 
  • Heltäckande tjänster - Om du även beställer måttagning och montering av oss kan du vara säkert på att den beställda produkten passar perfekt till den önskade ytan. 
  • Snabb leverans - Vi levererar önskade produkter inom upp till två veckor.

Vi är intresserade av nya samarbetspartner: representanter av byggnads- och köksföretag, inredningsarkitekter, arkitekter - var så snäll och kontakta oss !