Hur beställer

GÖR EN FÖRFRÅGAN
En förfrågan kan göras på olika sätt. Enklast och mest bekvämt är det att göra det här på vår hemsida genom formuläret för PRISFÖRFRÅGAN. Om du vill kan du även kontakta oss via e-post eller ringa. Innan du ringer eller skriver till oss kan du dock se vår webbsida för prisförfrågan eftersom där hittar du exakt vilken information som vi förväntar oss i samband med förfrågan (typ av material, mått och tjocklek). 

BOKA MÅTTAGNING
Efter att du har valt önskat material och fått en bra offert från oss bör vi utföra grundliga mätningar. Under dem tar vår specialutbildade mättekniker alla nödvändiga mått på plats för att undvika oväntade överraskningar vid montering och säkerställa att bänkskivan passar perfekt.
OM DU INTE ÖNSKAR MÅTTAGNING – kan du själv skicka måtten till oss. Vi tillverkar även bänkskivor efter kundens ritningar.

FÖRSKOTTSFAKTURA 
Efter utförda mätningar förtydligar vi vår prisoffert vid behov och om vi är överens skickar vi dig en förskottsfaktura på 50% av det totala beloppet. Efter att förskottsfakturan har betalats påbörjas tillverkningen. Förväntad leveranstid är upp till 2 veckor. 

FRAKT OCH MONTERING
När bänkskivan är färdig arrangerar vi frakten till avtalad adress och meddelar dig förväntad leveranstid. Om uppdraget även omfattade montering monteras bänkskivan av våra sakkunniga montörer.  

SLUTFAKTURA
Grattis! Ditt hem har fått en ny fin bänkskiva. Vi hoppas innerligt att du är nöjd med den och skickar dig en slutfaktura för betalning.